KATALOG KSIĄŻEK

Przeszukiwanie katalogu po indeksie: 

Wyświetlonych zostanie max na stronie: 

opisów

               

Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Przepisy kulinarne - 19 w.
Biblioteka w Stojadłach                                MARC21 365 obiadów Lucyny Ćwierczakiewiczowej
Tyt oryg.: "Trzysta sześćdziesiąt pięć obiadów Lucyny Ćwierczakiewiczowej".

AUTOR:

Ćwierczakiewiczowa, Lucyna

POZ/ODP:

wg wyd. 23 oprac. do dr., poprzedził wstępem i zaopatrzył w słowniczek Jan Kalkowski.

ADRES WYD.:

Kraków : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1985.

HASŁA:

  1. Przepisy kulinarne - 19 w.
  2. Obiady.

OPIS FIZYCZ.:

446, [2] s. : 1 faks., 1 portr., rys. ; 20 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

890000121924

12192

UWAGI:

Bibliogr. s.423.Oprac. na podst. wyd.: Warszawa : Jan Fiszer, 1920.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Biblioteka w Stojadłach                                MARC21 Jedyne praktyczne przepisy konfitur, różnych marynat, wędlin, wódek, likierów, win owocowych, miodów oraz ciast : według wydania z 1885 roku

AUTOR:

Ćwierczakiewiczowa, Lucyna

POZ/ODP:

Lucyna Ćwierczakiewiczowa.

ADRES WYD.:

Warszawa : "Alfa", 1985.

HASŁA:

  1. Przepisy kulinarne - 19 w.

OPIS FIZYCZ.:

[4], XI, 336 s. ; 17 cm.

SYGNATURA:

64

KOD/INWENT:

890000123560

12356

UWAGI:

Przedr., oryg. : Warszawa : nakł. aut., 1885.

DOSTĘPNOŚĆ:

Dostępny jest 1 egzemplarz.
        Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
REZERWACJE:
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


  WYDRUK KATALOGÓW